Erkut Çiftçi’den MHP Genel Merkezine Ziyaret


Erkut Çiftçi’den MHP Genel Merkezine Ziyaret

2019 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Samsun İlkadım İlçesi Belediye Başkan adaylığında adı geçen Erkut ÇİFTÇİ, Ankara'da MHP GENEL Merkezini ziyaret etti.

İlk olarak TBMM'de MHP Grup toplantısına katılan ÇİFTÇİ, Grup toplantısını dinledikten sonra MHP Genel Merkezine gitti. 18 Mart' ta yapılan MHP 12. Genel Kurultayında tekrar Genel Başkanlık görevine seçilen Devlet BAHÇELİ ile makamında bizzat görüşen ÇİFTÇİ, sırası ile MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN'ı, yeni yönetimde görevlendirilen Genel Başkan Yardımcılarını, MHP Grup Başkan vekili ve Samsun Milletvekili Erhan USTA' yı ve 26. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin EDİS' i ziyaret etti.

Çok olumlu geçen bu ziyaretlerden sonra ÇİFTÇİ, " Geleceğe umutla bakıyoruz. MHP her daim olduğu üzere yarınlarda da ülkemizin teminatını koruyacak, yaşatacaktır. 18 Mart' tan sonraki süreç liderimiz Devlet BAHÇELİ ile Türkiye' de daha da güçlü bir MHP olacağını göstermiştir. Ayrıca bunun dönütünü yeni dönemdeki görev almış İl ve İlçe Başkanlarına ve değerli yönetim kurulu üyelerine bakarak anlayabiliriz. Türkiye genelinde yeni görev alan İl ve İlçe Başkanlarımızın üstün nitelikli genç kadrolardan seçilmiş olması asla bir tesadüf değildir. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bundan sonraki süreçte üstün nitelikli Genç Ülkücülere daha fazla zemin sağlayacağı mesajını vermistir. Böylelikle yerelde ve genelde seçimlere girecek olan adayların da genç, dinamik üstün nitelikli kişilerden, hiç durmadan bir an dahi vazgeçmeden çalışan bu genç kadrolar ile MHP' nin geleceğini teminat altına aldığını görüyorum" dedi. "Son olarak ÇİFTÇİ, MHP' siz bir Türkiye düşünmediğim gibi, MHP'siz bir İlkadım asla olamaz" dedi.


Yayın Tarihi: 10/04/2018