Cumhuriyetimizin 95. Yılını Aydınlık Bir Geleceğe İlham Verecek Bir Coşkuyla ve Gururla Kutluyoruz


Cumhuriyetimizin 95. Yılını Aydınlık Bir Geleceğe İlham Verecek Bir Coşkuyla ve Gururla Kutluyoruz

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kasap mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünde, aydınlık bir geleceğe ilham verecek bir coşkuyla ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyetimiz; eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanında büyük bir düşüncenin ürünüdür. Bizler bu günlerin sorumluları olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, bu yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek zorundayız. Bu yolda yürürken asla milli değerlerimizden ödün vermemek, milli birlik ve beraberliğimizi yükseltmek ve bu değerleri yarınlara teslim etmekle görevliyiz. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kazanımlarını koruyarak, hepimiz bütün gayretimizle adalet, barış ve hakkaniyet için insani değerleri savunmaya devam etmeliyiz.

Hiç şüphe yok ki istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına ve tüm devlet büyüklerimize minnet ve şükranlarımı sunarım. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”


Yayın Tarihi: 28/10/2018