Cumhur İttifakı’ndan İlkadım’da İlk Buluşma


Cumhur İttifakı’ndan İlkadım’da İlk Buluşma

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) teşkilatlarına ziyaret yaptı.

Samsun’da Cumhur İttifakı’nın ilk buluşması güzel bir birlikteliği, dayanışmaya ve kardeşliğe vesile oldu.  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlkadım İlçe Başkanlığı İle İl Başkanlığına ziyaret etti.

ERDEMİR “CUMHUR İTTİFAKININ SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Samsun İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, “Genel Başkanımızın almış olduğu kararlarda her zaman haklı çıktığını gördük. Bu Cumhur İttifakının da ülkemiz ve milletimiz adına hayırlar getireceğine inanıyorum. MHP Genel Merkezimiz ve AK Parti Genel Merkezi böyle bir karar almış. Bizlerde sonuna kadar bu ittifakın arkasındayız. Mesele ülke selameti ise bizler için o görüş bu görüş diye bir şey yok. Ülke bir Vatan bir bayrak bir olunca her kesimi ile bir araya gelmeliyiz. Bunu yapamıyorsak zaten ülke olamayız. Biz hep doğrunun yanındayız.” dedi.

AK PARTİ’DEN MHP’YE ZİYARET

Beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, ve teşkilat mensuplarıyla önce MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ardından MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a ziyaretler gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Milletin gönlünde kurulan Cumhur ittifakı ruhuna sadık kalarak yerel seçimlerde birlikte hareket edeceklerini söyledi.

BAŞKAN TOK; “CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN BİZE EMANETİDİR”

Cumhur İttifakının İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Cumhurbaşkanımız Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “15 Temmuz’da meydanlarda milletin gönlünde kurulan”,  Milliyetçi ve Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de vurguladığı gibi “Cumhur İttifakı  millet aklı, milletin ta kendisidir”. Bu kutsal ittifaka her zaman hassasiyetle yaklaştığımız gibi, bundan sonrada Samsun’da  MHP’ye gönül vermiş tüm kardeşlerimizle ve dava arkadaşlarımızla el ele,  gönül gönüle bir ve beraber olarak AK Parti ve MHP gönül birlikteliği ile milletimizin bize emanet ettiği Cumhur İttifakının ruhuna sadık kalarak çalışacağız.” dedi.


Yayın Tarihi: 20/01/2019