CHP'li Serhat Türkel: 'Genç Atakum' İçin Hazırız


CHP'li Serhat Türkel: 'Genç Atakum' İçin Hazırız

CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, sahaya çıktığı ilk günden itibaren gençliğinin verdiği enerjiyle kapı kapı dolaşıyor. Serhat Türkel, "Genç bir Atakum hayal ediyoruz. Biz hazırız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, yerel seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinden kırsal mahallelere tüm Atakumlularla kucaklaşıyor.

Esnaf ziyaretlerinde talep ve önerileri dinleyen, uzakta bulunan köylerde kahvehane sohbeti gerçekleştiren Serhat Türkel, köy halkının, üreticinin ve vatandaşların sorunlarını not alarak, çözüm önerilerine yönelik projelerini anlatıyor.

Atakum'da hemşehri dayanışmasına önem veren CHP'li Serhat Türkel, Doğu Karadenizliler Derneği, Ladikliler Derneği, Atakum Kavaklılar Derneği gibi çok sayıda sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor.

Yerel seçim ziyaretlerine başladıkları günden bugüne Atakumluların büyük ilgisi ve samimiyetiyle karşılaştıklarını belirten CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, "Atakumlu hemşehrilerimin, eli öpülesi büyüklerimizin, annelerimizin sevgisine, kucaklamasına mazhar olmak muhteşem bir duygu. Hemşehrilerimin; 'Bizim Serhat' demesi, samimi duygularla yaklaşması hem moralimizi hem de motivasyonumuzu, hem de aşkla çalışacağımız Atakum için bize yol haritası oluyor. Doğup büyüdüğüm Atakum'a hizmet etmek istiyorum. Eğer görev verilip aday gösterilirsem ve seçimi alnımızın akıyla kazanırsak, yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak. Genç bir Atakum hayal ediyoruz. Çalışan ve üreten belediye yönetimi modeliyle, çiftiçisinden esnafına, gençlikten ev kadınına herkese dokunacağız. Ben göreve talibim. Çok çalışacağız, emek vereceğiz. Takdir önce partimin, ardından Atakumlu hemşehrilerimin. İnanıyorum ki; sandıktan zaferle çıkacağız, Atakum'un geleceğine birlikte yön vereceğiz" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 04/01/2024 - 20:53