Cavit Yıldırım: " Hizmet İçin Geliyoruz''


Cavit Yıldırım: " Hizmet İçin Geliyoruz''

Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler Gazinocular Çay Ocakları Müzisyenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Cavit Yıldırım, "Herkesin temsil edildiği geniş katılımlı, çoğulcu ve şeffaf bir yönetim oluşturacağız'' dedi.

Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler Gazinocular Çay Ocakları Müzisyenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Cavit Yıldırım, mart ayı sonunda yapılacak olan oda seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Odaya bağlı meslek gruplarındaki esnafları ziyaret eden Yıldırım, "Herkesin temsil edildiği geniş katılımlı, çoğulcu ve şeffaf bir yönetim oluşturacağız'' dedi.

Cavit Yıldırım seçim ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Samsun'un en büyük esnaf odalarından olan Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler Gazinocular Çay Ocakları Müzisyenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı hak ettiği yere taşıyacaklarını vurguladı. Yıldırım, ''Odamıza üye esnaflar, bugüne kadar odanın kendilerine sağlayabileceği imkanlardan bir türlü faydalanamamış. Bu anlamda herkesin temsil edildiği geniş katılımlı, çoğulcu ve şeffaf bir yönetim oluşturacağız'' dedi.

Esnafların odadan en iyi hizmeti alması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirten Yıldırım, ''Esnaflarımızın her koşulda yanında olacağız. Kuracağımız web sitesi ve SMS hattı ile üyelerimiz yapılan çalışmalardan her an bilgilendirilecek ve bize her an ulaşabilecek. Bunun yanı sıra kurumlarla yapacağımız anlaşmalar neticesinde üyelerimizin başta sağlık olmak üzere her türlü hizmetten indirimli faydalanmalarını sağlayacağız. Üyelerimize hizmet için geliyoruz'' dedi.


Yayın Tarihi: 03/03/2018