Çarşamba İçin Hayallerimiz Var


Çarşamba İçin Hayallerimiz Var

Dernek ve oda ziyaretlerinde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Çarşamba'da doğmuş büyümüş birisi olarak Çarşambamıza yönelik hayallerimiz var. İnanıyorum ki, hemşehrilerimiz bu hayallerimizi gerçekleştirmek için bize güvenip, oy verecekler" dedi

Cumhur İttifakı Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ve beraberindekiler Çarşamba Halk Otobüsleri Derneği ve Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ile Terziler, Kahveciler, Bakırcılar, Demirciler, Marangozlar, Lokantacılar, Kunduracılar, Bakkallar, Şoförler, Fırıncılar ve Berberler Odası'nı ziyaret etti.

ULUMLU BELEDİYECİLİK VURGUSU

Ziyaretlerde engelliler ve esnaf temsilcilerinin taleplerini dinleyen Ender Gür, Çarşamba'yı ortak akılla yönetecekleri vurgusu yaptı. Ender Gür, "Talepleri dinliyoruz ve yapabileceklerimizi projelerimiz arasına ekliyoruz. İlk gün söylediğimiz gibi 'Uyumlu Belediyecilik' sloganıyla hareket edeceğiz" diye konuştu.

HALKA RAĞMEN SİYASET OLMAZ

Gür, "Çarşamba hepimizin evi. Koltuk bizim diye 'Biz ne dersek o olur' diyemeyiz. Halka rağmen siyaset de hizmet de yapılmaz. Çarşambamıza hizmet ederken oda temsilcilerinden, derneklerden kısacası konu kimi ilgilendiriyorsa o kesimden fikir alacağız. Bu ziyaretlerde de çeşitli talepler oluştu. Hepsini değerlendireceğiz. Çarşamba'da doğmuş büyümüş birisi olarak Çarşambamıza yönelik hayallerimiz var. İnanıyorum ki, hemşehrilerimiz bu hayallerimizi gerçekleştirmek için bize güvenecekler" dedi.


Yayın Tarihi: 27/02/2024 - 18:46