Hedeflerimize Ulaşmada En Büyük Pay İşçilerimizin Olacak


Hedeflerimize Ulaşmada En Büyük Pay İşçilerimizin Olacak

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun'un hizmetkârı, işçisi olarak ben de bir emekçiyim ve benim görevimde otobüs şoförleri, temizlik işçileri, şantiyelerde çalışan emekçilerden farklı bir görev değildir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin ’1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

2023 HEDEFLERİNDEN EN BÜYÜYK PAY SAHİBİ YİNE İŞÇİLER OLACAKTIR

Gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm işçi kardeşlerimiz, hem kentimizin hem Türkiye’mizin güçlü geleceğinin neferleridir diyen Yılmaz, "Türkiye’nin güçlü ekonomik duruşu ve refah seviyesi, ülkemizin dört bir yanında helal ekmek kazanmak için çalışan işçi kardeşlerimizin alın teriyle var olmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Samsun'un çeşitli sektörlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm işçi kardeşlerimiz, hem kentimizin hem Türkiye’mizin güçlü geleceğinin neferleridir. Üreten Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında başarının en büyük pay sahipleri, yine işçiler olacaktır" diye konuştu.

BEN DE SAMSUN'UN HİZMETKÂRIYIM

Ben de bir hizmetkâr ve emekçiyim diyen Yılmaz, "Samsun'un hizmetkârı, işçisi olarak ben de bir emekçiyim ve benim görevimde otobüs şoförleri, temizlik işçileri, şantiyelerde çalışan emekçilerden farklı bir görev değildir. Kadın, erkek, genç yaşlı bütün emekçilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 30/04/2018