Canik’te Yaz Dolu Dolu Geçiyor


Canik’te Yaz Dolu Dolu Geçiyor

Çocuklar, Canik Belediyesi’nin düzenlediği yaz eğitimleriyle tatilde eğlenirken öğreniyor

Yaz tatili döneminde çocukları birbirinden özel projeler ve etkinliklerle buluşturmaya devam eden Canik Belediyesi, çocukların tatil sürecini etkili ve verimli bir şekilde geçirmeleri için örnek çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.

Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda bulunan Sıbyan Sınıfları’nda farklı alanlarda eğitimler, kültür ve sanat faaliyetleriyle bir araya gelen öğrenciler yaz tatilini dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Geleneksel Türk sanatları, Kuran-ı Kerim, Temel sağlık, hijyen, ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme, kişisel gelişim eğitimleri başta olmak üzere birçok eğitim ve sosyal aktivitelerle bir araya gelen çocuklar, yaz tatilinde eğlenirken öğreniyor. 

Çocuklar Yeni Beceriler Kazanıyor  

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği yaz eğitimlerine yoğun bir ilgiyle katılan çocuklar, yaz tatilini keyif ve neşe içerisinde geçirmeye devam ediyor. Öğrencileri, yaz tatili sürecinde özel eğitimler ve etkinliklerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızın yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri, eğlenirken öğrenmeleri için onları özel etkinlikler ve aktivitelerle buluşturuyoruz. Kültür ve sanat faaliyetlerimiz, eğitimlerimiz ve etkinliklerimizle çocuklarımız, yaz tatilinde eğlenirken öğrenmeye devam ediyor. Çocuklarımızı, yaz tatili sürecinde zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacağı, yeni beceriler edineceği aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 19/08/2023 - 15:50