Canik Semalarında Nefesler Kesildi


Canik Semalarında Nefesler Kesildi

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması büyük heyecana sahne oldu

Canik Belediyesi’nin katkılarıyla ilçede düzenlenen Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması’nda heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşandı. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Samsun’da düzenlenen ilk ulusal yamaç paraşütü hedef yarışması olan Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması’na vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi.

Canik’in ev sahipliğinde, 20’nin üzerinde şehirden 52 sporcunun kıyasıya yarıştığı Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması’nda birinci olan ve derece elde eden sporcular, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve protokol üyelerinin elinden ödüllerini aldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, ilçede önemli bir spor organizasyonu gerçekleştirmiş olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adrenalin Dolu Anlar Yaşandı

Canik Gültepe Yamaç Paraşütü Alanı’nda başlayan, genel, takım ve kadın klasmanlarında üç gün süren yarışma, Dereler Mahallesi’nde özel olarak oluşturulan iniş ve gözlem alanında son buldu. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sporcuların kıyasıya yarıştığı, vatandaşların heyecan ve adrenalin dolu anlara tanıklık ettiği yarışmada şampiyon olan ve derece elde eden sporculara ödüllerini takdim etti.  Samsun’un ilk ulusal yamaç paraşütü hedef yarışmasını ilçede düzenliklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde bir ilke daha imza atarak, şehrimizin ilk ulusal yamaç paraşütü hedef yarışmasını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla birlikte Yamaç Paraşütü Hedef Yarışmamızda, heyecan dolu dakikalara ortak olduk. Şehir dışından sporcularımızın da katılım gösterdiği yarışmamızda, tüm sporcularımız centilmen mücadeleler sergilediler. Yarışmamıza yoğun bir ilgiyle katılan tüm sporcularımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk ve dereceler elde eden sporcularımızı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yarışmada, genel klasmanda yamaç paraşütü pilotu Sedat Kurt, kadın klasmanında yamaç paraşütü pilotu Şoreş Deniz Uzer, takım klasmanında ise Samsun Yamaç Paraşütü Spor Kulübü birinci oldu.


Yayın Tarihi: 16/10/2023 - 10:20