Büyük Anadolu Hastaneleri'nden LÖSAM'a Ziyaret


Büyük Anadolu Hastaneleri'nden LÖSAM'a Ziyaret

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle LÖSAM'ı ziyaret ederek çocuklara hediyeler verdi ve onlarla vakit geçirdi.

Samsun'da Büyük Anadolu Hastaneleri idarecileri ve çalışanları Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bir araya geldikleri miniklere çeşitli hediyeler verip, onlarla zaman geçirdi.

Büyük Anadolu Hastaneleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ni (LÖSAM) ziyaret etti.
Ziyarete Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, Merkez Hastanesi Müdürü Birol Yılmaz, Merkez Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Dilek Özçelik ve kurumsal iletişim ekibi katıldı. LÖSAM'ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastane idareci ve personellerine teşekkürlerini ileterek, yaptıkları katkılarından dolayı şükran duyduklarını söyledi.

Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler veren hastane idarecileri ve çalışanları, miniklerle oyunlar oynayıp, onlarla keyifli vakit geçirdiler.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Büyük Anadolu Hastaneleri Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Muhlis Korur, "Çocuklar ile beraber olmak bizleri çok mutlu etti. Lösemi, tedavi edilebilir bir hastalıktır. LÖSAM'ın hizmetleri de görmezden gelinemez. Biz de bugünkü ziyaretimizde kendilerini görme fırsatı bulduk. Dernek yönetimi ve gönüllüleri uzun yıllardır faaliyetlerine devam ediyorlar. Biz de Büyük Anadolu Hastaneleri olarak her zaman lösemili çocuklarımızın yanındayız, her türlü desteğimizi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.


Yayın Tarihi: 08/11/2023 - 14:08