Butik Otel Misafirlerini Bekliyor


Butik Otel Misafirlerini Bekliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde bulunan Butik Otel pandemi sürecinde yapılan restorasyon çalışmalarının ardından tekrar hizmete açıldı.

Koronavirüs sürecinde yapılan restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla yenilenen Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde bulunan Butik Otel misafirlerini bekliyor. Doğa, deniz ve göl manzarası ile palmiye ağaçları içeresinde bulunan butik otel, 16 odasıyla 35 kişi ağırlayabilme kapasitesine sahip.

Yenilenen yüzü ve profesyonel kadrosuyla Butik Otel’in misafirlerini beklediğini belirten Anakent Turizm Ltd. Şti. Genel Müdürü Fatih Karaçor, “40 dönümlük alan üzerine kurulu Anakent Sosyal Tesisleri’nde 2 kapalı, 4 açık olmak üzere 6 düğün mekanımız bulunuyor. Pandemi sürecinde düğün alanlarımızda yapılan pist yenileme ile çevre düzenleme çalışmasının yanı sıra ayrıca Butik Otelimiz de restorasyon çalışmalarıyla modernize edilerek hizmete açıldı. Ayrıca Anakent Sosyal Tesisleri’nde düğün yapan çiftlerimizin otelde konaklayacak misafirlerine yüzde 15 indirimli konaklama imkanı da sunuyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 13/07/2020