Bulvar AVM’de Sevgililer Günü'nde Birbirinden Farklı Etkinlik ve Yarışmalar


Bulvar AVM’de Sevgililer Günü'nde Birbirinden Farklı Etkinlik ve Yarışmalar

Bulvar AVM, her özel günde olduğu gibi bu Sevgililer Günü'nde de birbirinden farklı etkinlik ve yarışmalarla, sevgililerin gününün tadını çıkarmak için buluşma noktası olacak.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sosyal medya yarışmaları, “hediyeniz sizden yemeğiniz Bulvar AVM’den” kampanyası misafirlerine, fırsat ve eğlence dolu bir programın yanı sıra mağazalardan binlerce hediye seçeneği arasında avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

PERA SANAT İLE ŞARKINI SÖYLE

Bulvar AVM ve  Pera Sanat işbirliğiyle 14 Şubat sevgililer günü’ne özel dekorla hazırlanan ‘’ŞARKINI SÖYLE’’ etkinliği Bulvar AVM 2. kattaki salonumuzda sizleri bekliyor. Şarkı seçimini yap, hazırlan, şarkını videoya çekelim, bu özel günde sevgiline unutulmaz bir hediye sunma şansı yakala.

HEDİYENİZ SİZDEN, YEMEĞİNİZ BULVAR AVM’DEN

Bulvar AVM sosyal medya hesaplarında paylaşılan görselin altına 2 çiftimiz Reji’den sevgililere gününe özel akşam yemeği kazandı.

Sevgililer Günü dekorasyonu ile de fark yaratan Bulvar AVM, Gazi Caddesi üzerindeki yoğun ışık süzmeleri ve kırmızı kalplerden oluşan ışıklı dekorları ile de oldukça dikkat çekiyor. Cadde boyunca aralıklı olarak görülen kalpler üzerinde tüm dünya dilleri ile Seni Seviyorum mesajları yer alıyor.


Yayın Tarihi: 13/02/2020