Bulvar AVM’de Okul Gösterileri Coşku İle İzlendi


Bulvar AVM’de Okul Gösterileri Coşku İle İzlendi

7. Geleneksel Çocuk Şenlikleri kapsamında, öğrencilerin 23 Nisan okul gösterilerini sahnelemelerine fırsat veren Bulvar AVM, miniklerin  jimnastik ve dans gösterileri izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 7. si düzenlenen çocuk şenlikleri çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor. Okul gösterileri kapsamında sahne alan Zorlu Eğitim Kurumları ve Doğa Koleji miniklerinin sahne performansları ile büyük bir ilgi ile takip edildi.

Zorlu Okulları öğrencileri jimnastik ve moden dans ile sahne alırken, Doğa Koleji öğrencileri de dans ve bando gösterileri sahnelendi. Ziyaretçiler oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlikleri keyifle izlediler.

Çocukların  sahne etkinliklerinin yanında Türkiye’nin en çok çizgi filmi ‘’ Kral Şakir’’ maskot karakteri 13:00 – 15:00 ve 17:00 saatlerinde 3 seans olarak sahnelendi.

Bulvar AVM meydan alanında gerçekleşen etkinlik programı 25.04.2019 Perşembe günü Kral Şakir etkinliği, geleneksel sokak oyunları ve ahşap boyama atölyeleri ile devam edecek.

Etkinlikler ücretsiz olup, tüm çocuklar davetlidir.


Yayın Tarihi: 23/04/2019