Bulvar AVM Yeni Yıla Hazır


Bulvar AVM Yeni Yıla Hazır

Samsun Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni yıla özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan mağaza kampanyaları ile yeni yılda da şehrin çekim merkezi olmaya devam ediyor.

Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her bir köşesinde yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu ve sürprizleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır.

Meydan alanında konumlandırılan fiyonklu dev hediye kutusu kırmızı ışıltısıyla şehrin merkezine başka bir güzellik getirdi. Sağlık, mutluluk, aşk, para, başarı, şans ve huzur sizinle olsun yazılı dev kırmızı hediye kutusu, meydanın atmosferini değiştirdi. Gazi caddesini boydan boya süsleyen kemerler ise Mutlu Yıllar yazısı ile bütünleşti. Işıltılar ziyaretçilere dolu dolu bir yeni yıl çoşkusu yaşatırken, dekorasyonlar da  ziyaretçilerin fotoğraflarına fon oluşturarak, keyif dolu dakikalar yaşatıyor.

Mağazalara ait kampanya ve sürprizlerin yanı sıra, yeni yıla özel olarak hazırlanan ‘’Samsun Bando orkestrası’’ Bulvar AVM’nin her köşesinde performanslarını sergileyecek. Yeni yıla özel Samsun Bando  orkestrası 27-30-31 Aralık  (hafta içi) 17:00 – 19:00  saatleri arasında, 28-29 Aralık (hafta sonu) tarihinde ise 15:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaretçilere canlı müzik eşliğinde keyifli alışveriş imkanı sunacak.


Yayın Tarihi: 27/12/2019