Başkan Kılıç: ‘Terme’yi Birlikte Yöneteceğiz’


Başkan Kılıç: ‘Terme’yi Birlikte Yöneteceğiz’

Başkan Kılıç muhtarlarla tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.
Terme Belediyesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında yeniden seçilen ve yeni göreve gelen tüm muhtarları düzenledikleri kahvaltı organizasyonu ile bir araya getirdi. Toplantıda muhtarlara konuşan Başkan Kılıç, “Yerel yönetimler olarak muhtarlarımız olmadan asla başarılı olamayız. Muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak şehrimizin problemlerine çare üreteceğiz” dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimleri ardından seçilen mahalle muhtarları ile bir tanışma toplantısı düzenledi. Kahvaltı programında Başkan Kılıç seçilen muhtarları tebrik etti, yeni dönem için düşüncelerini dile getirdi.

Terme Atlas kafe restoran da düzenlenen kahvaltıya Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

MUHTARLARIMIZ ELİMİZ, AYAĞIMIZ

Muhtarların, vatandaşlarla devlet arasında köprü görevi gördüğüne dikkat çekerek, bu nedenle muhtarlarla koordinasyona önem verdiklerini belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç,” Muhtarlarımız 82 mahallemizde bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağı. Mahallelerimizde kimseyi ayrıştırmadan, herkesle kucaklaşıp en fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünerek bunun mücadelesini vereceğiz. Hemşehrilerimizin takdiriyle 36 mahallemizde muhtarlarımız değişti. Geçmiş dönemde görev yapan muhtarlarımıza ve yeni seçilen muhtarlarımıza hayırlı olsun. Hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız. Önümüzde ki süreçte daha fazla bir araya gelerek birbirimizi yakından tanıyacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, başarılı görevler diliyorum.” dedi.

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ KURUYORUZ

Yeni dönemde muhtarlar için yeni bir uygulamayı başlatacaklarının bilgisini veren Başkan Kılıç, aktif bir Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nü hizmete sunacaklarını söyledi. Kılıç konuşmasında, “Muhtarlarımızın dilek, temenni, şikayet ve önerileri ilgili birimlere en kısa sürede ulaştırmak amacıyla muhtarlıklar müdürlüğümüzü kuruyoruz. Hiçbirinizi yalnız bırakmayacağız. Sizleri seçmenlerine karşı mahcup etmeme düşüncesi ile hareket edeceğiz. Hiçbir muhtarımızın siyasi kimliğine, akrabalık ilişkisine bakmadan, doğru ilişkiyi, doğru talebi olan bütün muhtarlara eşit ve aynı mesafede hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Her muhtarımızdan mahallelerinin sorunları ile alakalı rapor talep etmiştik, bunları muhtarlarımızdan bekliyoruz. Taleplerinizi bu doğrultuda yazarsanız biz de çalışmasını yapıp önümüzdeki dönemi planlayalım. Önümüzdeki süreci karşılıklı istişare ve anlayış içinde tamamlayıp, vatandaşlarımızın tamamının mutluluğu için çalışalım” Şeklinde konuştu

Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç kahvaltı programından dolayı teşekkür ederek, “ Muhtarlar derneği başkanı olarak yeni seçilen arkadaşlarımıza aramıza hoşgeldiniz diyorum. Muhtarlık gönül işidir bunun için de seçilen 82 muhtarımızın bu duygu ile çalışacağına gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 23/04/2019