Ayvacık İlçesine Ak Parti İl Yönetiminden Ziyaret


Ayvacık İlçesine Ak Parti İl Yönetiminden Ziyaret

Beraberindeki Ak Parti İl Yönetimi İle Birlikte İlçeyi ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman’ı Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ile Yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Öztürk ve gençlik kolları yönetimi Karşıladılar.

Ak Parti İlçe Başkanlığında İlçe Yönetimi ile bir süre sohbet edip istişarelerde bulunan Başkan Karaduman daha sonra İlçenin Orhangazi Mahallesinden 2012 yılında Tunceli’de vatani görevini yaparken çıkan bir çatışma sonucunda şehit düşen Jandarma Er Mustafa Akar’ın ailesine ziyarette bulundu.

Her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman “ Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. Ak Parti ailesi olarak bu ülkenin ayakta durmasına vesile olan, çocuklarımız ve bizler için her an her yerde göreve hazır olan güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehadet şerbetini içen kardeşlerimizin Allah şehadetlerini kabul etsin. Bizde bu dava bilinci ve ülke sevdası olduğu sürece bizlerde ülkemizin namusu ve geleceği için canlarımızı seve seve feda etmeye hazırız. " Diyerek şehitlerimiz için dua etti.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman’ın, Belediye Başkanı Mustafa Belur’un, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe’nin ve Ak Parti İlçe Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Şehidin Annesi “ Devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, bu vatan üzerinde yaşayan herkesin şehitlere minnet borcu olduğunu vurgulayarak  “ Onlar bizim geleceğimiz için, bu vatanın bekası için canlarını hiç çekinmeden verdiler. Bizim onlar için, onların aileleri için yaptıklarımız, onların bu vatan için yaptıklarının yanında hiçbir şey ifade etmez. Elbette onları geri getiremeyiz ama en azından onları unutmadığımız bilinsin istedik. Biz, şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Belediye olarak gazi ve şehit ailelerimize hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ak parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur şehit ailesi ile sohbet ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Mustafa Belur misafirlerini İlçenin Keyf-i Seyyah Evinde ağırladı. Burada çay eşliğinde sohbet ederek İlçe hakkında istişarelerde bulunduktan sonra Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.


Yayın Tarihi: 23/10/2018