Bulvar AVM Sevgililer Gününde Buluşma Noktası Olacak


Bulvar AVM Sevgililer Gününde Buluşma Noktası Olacak

Bulvar AVM, her özel günde olduğu gibi bu Sevgililer Günü'nde de birbirinden farklı etkinlik ve yarışmalarla, sevgililerin gününün tadını çıkarmak için buluşma noktası olacak.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sosyal medya yarışmaları, “hediyeniz sizden çiçeğiniz Bulvar AVM’den” kampanyası ve Trio müzik grubu etkinliği ile misafirlerine, fırsat ve eğlence dolu bir programın yanı sıra mağazalardan binlerce hediye seçeneği arasında avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

KONSER BİLETİNİZ BULVAR AVM’DEN

Bulvar AVM sosyal medya hesaplarındaki etkinlik paylaşımı altına 3 arkadaşını etiketle, Bulvar AVM’ de fotoğraf çektirip #canımbulvar hashtagi ile herkese açık bir şekilde paylaşıp en çok beğeniyi al, 7 kişiye verilecek Hande YENER konser biletlerinden biri senin olsun.

GRUP JELATİN İLE AŞK TRİO MÜZİK DİNLETİSİ

Bulvar AVM’de 14 Şubat perşembe günü saat 15.00 ila17:00 arasında Grup Jelatin ile Sevgililer Günü'ne özel aşk Trio Müzik dinletisi sunulacak.

HEDİYENİZ SİZDEN, ÇİÇEĞİNİZ BULVAR AVM’DEN

Papatya Çiçek evi işbirliği ile Bulvar AVM meydan alanında konumlanan çiçek bahçesinden bir aşk buketi,  10-14 Şubat tarihleri arasında 250 TL ve üzeri alışveriş yapan  ilk 100 kişiye hediye edilecek.

Sevgililer Günü dekorasyonu ile de fark yaratan Bulvar AVM, Gazi Caddesi üzerindeki yoğun ışık süzmeleri ve kırmızı kalplerden oluşan ışıklı dekorları ile de oldukça dikkat çekiyor. Cadde boyunca aralıklı olarak görülen kalpler üzerinde tüm dünya dilleri ile Seni Seviyorum mesajları yer alıyor.

 

 

 


Yayın Tarihi: 12/02/2019