Biz Kazanırsak Samsun Kazanacak


Biz Kazanırsak Samsun Kazanacak

İlkadım ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, “Biz kazanırsak Samsun kazanacak. Biz kazanırsak İlkadım kazanacak. Bunu samimiyetimle söylüyorum” dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İlkadım İlçesi Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarları dinleyen Öncü, projelerini ve sorunların çözümlerini anlattı. Muhtarlardan sorular alan Cevat Öncü, “Muhtarlarımız, demokrasinin en önemli ve birinci kademesini oluşturuyor. Bizim için çok değerlisiniz. Bizim yönettiğimiz Büyükşehir Belediyesi’nde bir kamyon kum için, 5 kamyon mucur için, 2 kamyon parke için belediye kapılarında dolaşmayacaksınız. Biz size geleceğiz. Ekipler kuracağız. Her mahalleden sorumlu görevlilerimiz olacak ve o mahalleyi birkaç gün sizlerle beraber tarayacak, eksiğinizi tespit ettikten sonra yine uygulama ekipleriyle en acilinden başlayarak hemen hızla eksiklerinizi gidereceğiz. Niye muhtarım kapılarda beklesin? Yani belediyenin görevi hizmet etmekse o hizmeti almak için muhtarlarımız neden mağdur edilsin. Duyuyorum, mahallesine hizmet almak için belediyeye gidince kovulan muhtarlar olduğunu. Bu yazıktır, günahtır. Bizim yönettiğimiz Büyükşehir Belediyesinde sevgi hakim olacak” diye konuştu.

“Deneyimli bir inşaat mühendisi olarak Samsun'a en iyi hizmeti verebileceğimize olan inancımızla bu yola çıktık” diyen Cevat Öncü şöyle konuştu:

“Kuracağımız ekiplerle beraber, Samsun'da sosyal belediyeciliği hayata geçirecek, seçildiğimiz gün siyasi ceketlerimizi kapıda bırakacağız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla herkese eşit mesafede olacağız. O mahalleden bize şu oy çıkmış, bu mahalleden çıkmamış gibi konular bizi ilgilendirmiyor. Biz hizmet etmek için bu göreve talibiz. 1 milyon 350 bin insanımıza eşit hizmet için yola çıktık. Bizim için her vatandaşımız değerlidir. Mahallelerimizdeki aksaklıkları gidermek için siz bize gelmeden, biz size geleceğiz. Çok net söylüyorum.”

Samsun’un turizm noktasında da ileriye taşıyacaklarının altını çizen Öncü, “Samsun’un karayolu, havayolu, demir yolu var, deniz yolu gibi bütün imkanları var. Turizm potansiyeli çok fazla. Biz bu potansiyeli ön plana çıkaracağız. Samsun'u gerçek anlamda bir turizm kenti yapmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Belediye olarak ‘Turizm Ajansı’ kuracağız. Üniversitelerimizle, konunun paydaşlarıyla birlikte bunu geliştireceğiz. Vezirköprü, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Ladik tüm ilçelerimizde müthiş bir turizm potansiyelimiz var. Samsunumuzu gerçek manada bir çekim merkezi yapacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak istediklerini dile getiren Cevat Öncü, “Biz kazanırsak Samsun kazanacak. Biz kazanırsak İlkadım kazanacak. Biz kazanırsak siz kazanacaksınız. Biz kazanırsak halk kazanacak. Bunu samimiyetimle söylüyorum” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 08/02/2024 - 14:38