Birlik ve Beraberliğimiz Bozulmasın


Birlik ve Beraberliğimiz Bozulmasın

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Ramazan Bayramı'nda milli birlik ve beraberlik bilincimizin daha da güçleneceğine olan inancım tamdır" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, 'Birlik ve Beraberlik' vurgusu yapan Başkan Demir, "Rabbim bu birliğimizi bozmasın" dedi.

Mesajına, "Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir bayrama daha ulaşmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz" diyerek başlayan Mustafa Demir, ayrıca şu ifadelere yer verdi:

"Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır.

Bayramlarda dini ve milli duygularımız da perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Ramazan Bayramı'nın güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Akrabalarımızı, komşularımızı, yaşlılarımızı, hastalarımızı, kimsesizleri unutmayalım. Bu vesileyle değerli hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, yüce Rabbim'den birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını niyaz ediyorum."


Yayın Tarihi: 02/06/2019