Başkan Tomakin’den 10 Kasım Mesajı


Başkan Tomakin’den 10 Kasım Mesajı

Başkan Tomakin ; ‘’Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘u saygı ile minnetle anıyorum’’

Başkan Tomakin , Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün ölüm yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında , her fani gibi Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk ‘ fani alemden baki aleme göç etmiştir diyerek bize düşen Atatürk gibi deha bir liderin ölüm yıldönümünü matemle , karalar bağlanarak değil , kurduğu Cumhuriyete , yaptığı devrimlere sahip çıkarak anısını yaşatmalıyız dedi.

Başkan Tomakin, Atatürk'ün Kurduğu Cumhuriyete ve onun aziz hatırasına sahip çıkmak, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi, bölgesinde lider, dünyada söz sahibi yapmak, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine' çıkarmakla mümkün olacaktır ifadelerini kullandı.

Başkan Tomakin, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın kabul ettiği örnek bir şahsiyet , eşsiz bir komutan, deha bir lider, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. Yılında minnetle, şükranla ve saygıyla anıyorum dedi.


Yayın Tarihi: 10/11/2022 - 13:37