Beypazarı Belediye Başkanından Ayvacık Belediyesi’ne Ziyaret


Beypazarı Belediye Başkanından Ayvacık Belediyesi’ne Ziyaret

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti.  Sıkı dostluklarını yoğun iş tempolarına rağmen ara vermeden sürdüren iki Belediye Başkanı oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret de belediye hizmetleri ve güncel konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret nedeniyle Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür eden Ayvacık Belediye Başkanı, Ayvacık Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur "Değerli dostum Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile sık sık bir araya geliyoruz. Bir araya geldiğimizde tecrübelerimizi aktarma imkânına kavuşuyoruz. Bu güzel bir birliktelik oluyor. Başkanımız bugün Beypazarı’ndan kalkmış ilçemize gelmiş. Kendisini ilçemde görmekten ve misafir etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.” Dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Belur'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Başkanı Belur’a işadamı Tevfik Gümüş ile Ayvacık Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Ersoy eşlik etti.


Yayın Tarihi: 20/10/2017