Berna Mutlu Anaokulundan Gazetecilere İndirim


Berna Mutlu Anaokulundan Gazetecilere İndirim

Berna Mutlu Anaokulundan gazetecilere yüzde 25 indirim!

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ile Berna Mutlu Anaokulu arasında imzalanan protokol, Samsun'daki gazetecilerin çocukları ve torunları için yüzde 25 indirim imkânı sunuyor.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ile Berna Mutlu Anaokulu arasında, cemiyet üyesi gazetecilerin çocukları ve meslek büyüklerinin torunlarına yönelik bir indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, Samsun'da görev yapan gazeteciler, çocukları ya da torunlarını Berna Mutlu Anaokuluna senelik yüzde 25 indirim ile kaydettirebilecek.

Cemiyet binasında imzalanan protokolden memnuniyet duyduğunu söyleyen Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Berna Mutlu Anaokuluna bu düşünceli hamlesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Samsun markalarının, Samsun'daki gazetecilerle böyle iletişim halinde olması ve imkanları doğrultusunda kolaylıklar sağlayan adımlar atması bizleri son derece memnun ediyor. Bu şehrin gazetecileri, her şeyin iyisini fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu.

Berna Mutlu Anaokulu Sahibi Berna Mutlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a teşekkür ederek, "Zor şartlarda, halkın haber alma özgürlüğü adına mücadele eden gazeteciler, başımızın tacıdır. Bir nevi teşekkür niteliğinde olarak Berna Mutlu Anaokulu olarak biz de kendi alanımızda bir destek çalışması planladık. Bu kapsamda Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerin çocukları ve torunlarına yönelik yüzde 25'lik bir indirim uygulamaya karar verdik. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a bu talebize verdiği pozitif karşılıktan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 04/10/2023 - 13:04