Bayramlar Birlikteliğe Açılan Kapılardır


Bayramlar Birlikteliğe Açılan Kapılardır

Bayramların sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu vurgulayan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 11 ayın sultanı, rahmet, merhamet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayını bitirerek, coşkuyla, sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yılmaz, "Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın pekiştiği bu mübarek günlerde akraba, dost, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret etmeli, onların gönüllerini alıp en yakınımızdan başlayarak, muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza el uzatmalı, en önemlisi de bu vatan için kanını ve canını veren şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi unutmamalıyız" dedi.

24 HAZİRAN'DA DA İNŞALLAH İKİ BAYRAM BİRDEN YAŞAYACAĞIZ

Türk milletinin 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyerek ikinci bayramı yaşayacağını da ifade eden Yılmaz, "Hem Ramazan Bayramı’nın hem de ülkemizde yapılacak seçimlerin heyecanı içerisindeyiz. Eminim ki milletimiz, 16 yıldır büyük fedakarlık ve özveriyle ülkemizin her bir tarafına sayısız hizmetler yapmış AK Parti’ye önceki seçimlerden de daha yüksek bir oy oranıyla destek vermeye devam edecektir. AK Parti olarak 24 Haziran’da kazanacağımız zafer, hem içerideki hem de dışarıdaki hainlere vurulacak en ağır darbe olur. İnşallah kazanacağımız bu zaferle de 24 Haziran’da ikinci bayramı yaşayacağız" diye konuştu.

Yılmaz son olarak mesajında, "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu vesilelerle Samsunumuzun, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm dünyayı kuşatmasını, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 13/06/2018