Başkanlar ve Muhtarlar El Ele


Başkanlar ve Muhtarlar El Ele

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile ilçenin merkez ve dış mahalle muhtarları ile bir araya geldiler.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya katılımın yüksek oluşu dikkat çekiciydi.

Muhtarların hepsine tek tek söz verilerek mahallelerinin sorunlarının dinlenildiği toplantıda, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hedefimiz Bafra'da kırsal alt yapıyı 5 yıl içinde tamamlamak" dedi.

“5 YIL ÇOK VERİMLİ GEÇECEK”

Büyükşehir ve ilçe belediyesi ayrımını kaldırdıklarına dikkati çekerek, "İmkân ve kabiliyeti, gücü bir araya getirip inşallah önümüzdeki 5 yılı çok verimli geçirmeyi hedefliyoruz.

Yakın gelecekte kırsal alt yapı çalışmaları için önceliği belirlenen mahalleye kurduğumuz ekibimizi belirleyecek ve bunu o mahallenin muhtarına bildireceğiz. O mahallede not aldığımız, ihtiyaç duyulan alt yapı, yol, içme suyu ve kanalizasyon bitmeden o ekip oradan ayrılmayacak. İlk etapta birinci ekibi hemen teslim edeceğiz ve çalışma başlayacak. Hemen arkasından ikinci ekibi kuracağız. Bafra'da aynı anda 2 ekip çalışacak" diye konuştu. 

“MUHTARLAR SORUMLULUK ALACAK”

Başkan Mustafa Demir sözlerinin devamında ise, "Bu toplantıları her yıl yapacağız. Önümüzdeki sene ilave notları da alarak çalışmaları değerlendireceğiz. Hedefimiz Bafra'da kırsal alt yapıyı 5 yıl içinde tamamlamak. Burada muhtarlarımız bir belediye sorumlusu kadar çalışacak. Allah'ın izniyle sizi yola doyuracağız. Samimiyiz, kadromuz burada. Büyükşehir ve ilçe belediyesinden oluşacak karma ekiplerimizle hedeflerimize ulaşacağız" açıklamasında bulundu. Kaynak: Başkan Demir, Bafra’da muhtarlarla bir araya geldi.

MUHTARLAR MEMNUN

Yaklaşık beş saat süren ve ilçe mahallelerinin alt yapı beklentilerinin öncelikli olarak masaya yatırıldığı toplantıda, merkez ve dış mahalle muhtarları; yol, su ve diğer konularla ilgili olarak mahallelerinin beklentilerini dile getirdiler.

BAŞKAN KILIÇ: “NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kılıç, Oldukça verimli bir istişarenin gerçekleştiğine vurgu yaparak, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanacağız. Yapacağı hizmetler, yatırımlar ile ilçelerimizde kalkınma hamleleri başlayacak. Bunu birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır inşallah. Rabb’im bu güzel birlikteliğimizi bozmasın” açıklamasında bulundu.

İstişare toplantısına, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Daire başkanları ve Daire müdürlerinin yanında merkez ve dış mahalle muhtarları katıldı.


Yayın Tarihi: 03/07/2019