Başkan Zihni Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Davetiyesini Arz Etti


Başkan Zihni Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Davetiyesini Arz Etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ‘Bafra Dünya Lideri İçin Koşuyor’ temalı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Yol Koşusu” davetiyesini Cumhurbaşkanına bizzat arz etti. Başkan Şahin, daha sonra AK Parti’nin TBMM’de grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanını dinledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra olarak kaymakamlığımız, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz Fatih Ortaokulu ile birlikte ve Atletizm Federasyonumuzun da katkılarıyla Bafra Dünya Lideri İçin Konuşuyor temalı  “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Yol Koşusu” düzenledik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’e davetiyemizi bizzat arz ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın Bafra’mıza çok selamları var. Cumhurbaşkanımız spora her zaman önem verdi. Çok önemli spor tesislerini ülkemize kazandırdı. Bafra’mız da Kapalı Spor Salonu, Futbol Kompleksi, Yeni Şehir Stadı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Atış Poligonu, Gençlik Merkezi gibi çok önemli tesislere kavuştu. Bafra olarak spor şehri noktasına geldik.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başbakanımıza, hükümetimize, Gençlik ve Spor Bakanlarımıza, Bakanımıza, Genel Başkan yardımcımıza, milletvekillerimize, siyasi irademizin her kademesine, bürokrasimize, emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Atletizmde sporun en önemli branşlarının başında gelmektedir. Spor sağlığımız için de çok önemlidir. Bu organizasyon ile önemli bir faaliyeti gerçekleştirmiş olacağız. 21 Nisanda ki organizasyona tüm hemşerilerimiz ve sevgili öğrencilerimizi davet ediyorum“ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamasını şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanımı ve Genel Başkanımızı davet etmemizden, diğer çalışmalara kadar Ankara’da bizi yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren Samsun milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Av. Orhan Kırcalı beye çok teşekkür ediyorum. Ankara’da davetiyelerimizi vermeye devam ediyoruz. Bafra’mızı ülkemizin gündemine bir kez daha olumlu bir şekilde yerleştirmek için çalışıyoruz. Bu amaçla Bafra olarak bir seferberlik halindeyiz. Bafra’mız için 21 Nisanda ki bu faaliyet çok anlamlı ve faydalı olacaktır. Tüm hemşerilerimizin, muhtarlarımızın, öğretmenlerimizin, kamu ve kuruşlarımızın, basınımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın kısacası herkesin destek ve katkısını rica ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 10/04/2018