Başkan Yılmaz'dan ELVİNDR'e Övgü


Başkan Yılmaz'dan ELVİNDR'e Övgü

 El Veren İnsanlar Derneği'nin (ELVİNDER) yeni binası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımıyla açıldı.

Çocuk, kadın, engelli ve yaşlı gibi başta dezavantajlı gruplara yönelik kurulan ELVİNDER (El Veren İnsanlar Derneği) artık yeni binasında hizmet verecek. Yeni bina için mütevazi bir açılış gerçekleştiren ELVİNDER Başkanı Yeşim Gürsoy ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı çalışmalar dileyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu gibi insani projeler özveri gerektirir. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle de her zaman işbirliği yapmaya hazırız. Yaptığınız iş gıpta ile karşılanacak bir iş hepinizi bir kez daha tebrik ederim. Bizden size her zaman destek geleceğini bilmenizi isterim. Bir kez daha yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri kutlarım” diye konuştu.

Ardından dernek binasında Başkan Yılmaz, Dernek Başkanı Yeşim Gürsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek çalışmaları hakkında sohbet etti. Sohbetin sonunda Başkan Yılmaz'a özel olarak yaptırılan bir tablo hediye edildi.


Yayın Tarihi: 27/01/2016