Başkan Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Mavi Yolculuğa Çıktı


Başkan Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Mavi Yolculuğa Çıktı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltı programı kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ORBEL A.Ş. tarafından kiralanan gezinti teknesindeki kahvaltıya Başkan Enver Yılmaz’ın yanı sıra Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, İl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli, Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürü Nurullah Yaldız, Altınordu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Ordu’yu denizden seyreden basın mensuplarının ilin coğrafyasının en güzel görüntüsünü yakalayacak bir alanda olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Karadeniz, özellikle bu aylarda sahil boyunca belki Ege Bölgesi kıyılarındaki koylarda görebileceğiniz bir güzelliğe sahip. Rıhtımdan Soya’ya kadar olan 5.2 km’lik (gidiş ve dönüş yaklaşık 10.5 km) alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, Ağustos’un 15’i gibi bitirmeyi amaçlıyoruz. Yatırımlarımız tamamlandığında, hem yürüyüş ve bisiklet yolları hem de denize girilebilecek temiz sahilleri itibarıyla Türkiye’de görselliği, temizliği ve nezihliği olan başka bir il bulamazsınız. Sahil düzenlemeleri, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerimizdeki bina giydirmeleri ve altyapı çalışmalarıyla ülkemizde yerel yönetimler içinde yine bir numarayız. Sunduğumuz bu hizmetler tamamlandığında kentimizdeki değişim ve dönüşümü göreceksiniz. Bu vesileyle ilimizin gelişimine katkı sunan kıymetli basın mensuplarımız ile bizleri bu güzel etkinlikle bir araya getiren Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın’a teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 10/07/2017