Başkan Togar`dan Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı


Başkan Togar`dan Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Nedeniyle Anma Mesajı Yayınladı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar "Çanakkale zaferi, milletimizin zamanın en güçlü ordularına sahip işgalci devletlerine karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadelenin sonucudur" dedi.

Çanakkale Geçilmez

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar " Dünyaya “Çanakkale Geçilmez” diyerek tarihin akışını değiştiren şanlı ecdadımızın bu sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu evlatları olarak bugün bizler bu topraklar üzerinde geleceğe yürümekteyiz. Türk milleti Çanakkale’de elde ettiği üstün başarısı ile, tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını en açık şekilde vermiştir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarına, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk milletine ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

Kahraman Şehitlerimizi unutmadık

Başkan Togar “İnsan hayatındaki en önemli değerin, özgürlük, onur ve haysiyet olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu vatanda bugün bağımsız, özgür ve huzur içinde yaşayabiliyorsak, bunun şehitlerimiz sayesinde olduğunun bilincini gelecek nesillere aşılamalıyız. Tekkeköy Belediyesi olarak, bu bilinci küçüklerimize, gençlerimize aşılamak amacıyla her türlü çalışma ve etkinliklerimiz devametmektedir 

Bu tür anma günlerinde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu bağlamda, Atalarımızın kan ve göz yaşlarıyla suladığı bu cennet vatanın tarih sayfasında vazgeçilmez temel taşı olan çanakkale savaşı ve çanakkale geçilmez sloganın sahibi aziz şehitlerimizi bir kere daha dualarla, rahmetle anmak ve bu muhteşem tarihi birkez daha sizlere yaşatmak adına siz değerli halkımızı 19 Mart 2016 Cumartesi akşamı saat 19:00'da Tekkeköy düğün salonunda birlikte olmaya davet ediyorum’’dedi.


Yayın Tarihi: 16/03/2016