Başkan Togar Vatandaşların Sevinç Ve Hüznünde Yanlarında


Başkan Togar Vatandaşların Sevinç Ve Hüznünde Yanlarında

Hem bir lider hem de bir dost: Hasan Togar

İlçesine 10 yıla yakındır hizmet eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar siyaset sahnesindeki deneyimini vatandaşlarına olan yakınlığıyla birleştirerek örnek bir liderlik sergiliyor. Togar’ın vatandaşlarla olan bu özel bağı, Tekkeköy'ün dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sadece siyasetçi kimliğiyle değil aynı zamanda vatandaşlarının en mutlu ve en zor anlarında yanlarında olan bir dost olarak da tanınıyor. Kendisini, sadece bir siyasetçi olarak değil, aynı zamanda Tekkeköy halkının bir ferdi olarak kabul eden Togar, ilçe halkını ise büyük bir aile olarak görüyor.

Başkan Togar’ın farklılığını yansıtan bu yaklaşımı, geleneksel örneklerden ayrılıyor. Togar, nişan, düğün, söz ve sünnet törenleri gibi sevinçli anlarda olduğu kadar hasta ziyaretleri ve cenaze törenleri gibi daha hüzünlü dönemlerde de vatandaşlarının yanında olmaktan çekinmiyor. Hasan Togar bu yönüyle sadece resmi bir misafir gibi değil, bir aile ferdi gibi davranarak, özel günlerde ve acı anlarda vatandaşların yanında yer aldığını gösteriyor. Togar, hafta içi ve hafta sonu mesaisinde vatandaşların özel günlerinde vatandaşlarla bir arada olmak için büyük gayret ve özen gösteriyor.  

Başkan Hasan Togar,  vatandaşlarla kurduğu bu özel bağla, Tekkeköy'ün dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor. Toplumun tüm kesimlerine hitap eden bu tutum, sadece Tekkeköy sınırlarında değil, aynı zamanda diğer belediyeler ve kamu görevlileri arasında da örnek teşkil ediyor. Vatandaşlar da, Başkan Togar’ın ilçeyi sadece bir yönetim birim olarak görmeyen bu tutumunu takdirle karşılıyor.


Yayın Tarihi: 26/08/2023 - 18:54