Tekintaş: “Meydanları Dolduran Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum”


Tekintaş: “Meydanları Dolduran Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında halka hitap etmek ve Ordu Çevre Yolu’nun birinci kısmını hizmete açmak için Ordu’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayan hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Tekintaş yaptığı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize göstermiş olduğu teveccüh ve milletimize vermiş olduğu mesajlar dolayısıyla çok teşekkür ediyor ve sonsuz saygılarımı sunuyorum” dedi.

“ORDU ÇEVRE YOLU’NUN BİRİNCİ ETABININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞİRDİK”

Cumhurbaşkanının 22. kez Ordu’ya geldiğini belirten Başkan Engin Tekintaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızı 3 Mart 2019 tarihinde şehrimizde ağırladık. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize göstermiş olduğu teveccüh ve milletimize vermiş olduğu mesajlar dolayısıyla çok teşekkür ediyor ve sonsuz saygılarımı sunuyorum. Çevre Yolu’nun birinci etabının açılışını da Cumhurbaşkanımızın gelişi ile gerçekleştirdik. Birinci etabın açılışı ile şehir trafiği rahatladı bundan dolayı da mutluyuz. Bundan sonraki süreçte inşallah bu güzellikleri yaşamak üzere 31 Mart’ta Ak Parti’mizin başarısı ile sonuçlanacak bir seçimi milletimizin tercih, teveccüh ve takdiri ile yaşamayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Meydanları dolduran vatandaşlara teşekkür eden Başkan Tekintaş, “Bu süreçte emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız eski bakanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, 19 ilçemizdeki belediye başkan adaylarımıza, bugün aday olmamasına rağmen gece gündüz çalışan kıymetli belediye başkanlarımıza, il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, engelli merkezlerimize, yaşlılar koordinasyon merkezimize ve bu esnada emeğini esirgemeyen tüm üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve meydanı hınca hınç doldurup gelecek için hizmete devam mesajı tekrar veren tüm halkımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 03/03/2019