Başkan Şenlikoğlu; “Su Fiyatlarını Düşürdük”


Başkan Şenlikoğlu; “Su Fiyatlarını Düşürdük”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bugün yapılan meclis toplantısı gündem maddeleri arasında yer alan su fiyatlarındaki indirim maddesinin görüşülerek oy çokluğu ile mecliste kabul edilmesinin ardından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Seçim döneminde adaletli bir belediye yönetimi sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Şenlikoğlu, yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Biliyorum Giresun halkı beklenti içinde. Herkes “belediyenin çok borcu var, belediyenin çok çalışanı var, belediyenin parası yok” diyor. Giresun halkı nasıl bir mali tablo ile görevi devraldığımızı biliyor. Esnafımız bu tablonun en büyük şahidi. Ancak biz söz verdik. Hizmet edeceğiz dedik. Arkadaşlarımızla bu yola çıkarken her zorluğu biliyorduk. Bildiğimiz bir durum daha var ki vatandaşlar Giresun Belediyesi’nin geçmişte aldığı yüklü ödemeler ve vergilerinden bunalmıştı. Hemşerilerimizin refahın ve sosyal adaletin tabana yayılması için belediyeye yaptığı temel ödemelerde indirimler yapmaya başladık. Belediyemiz tasarruf ettikçe, borçlarını ödedikçe bu indirimleri daha da yaygınlaştıracağız. Biz, dengeleri koruyarak gerçekleştireceğimiz bu ödemelerin ilkini su fiyatlarında uygulamaya başlıyoruz. Adil ve Sosyal Belediyecilik hizmetlerimizi herkes hissedecek. Herkesin gönlü ferah olsun. Gönül Belediyeciliğimizin getirdiği indirimler vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”


Yayın Tarihi: 11/06/2019