Başkan Genç: Ailenin Temeli Annedir


Başkan Genç: Ailenin Temeli Annedir

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Kadını her zaman ve zeminde, baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Anneler, sağlıklı toplumsal yapının ve huzurlu aile ortamının temelidir” dedi.

Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Annelerimizin geleceği, refahı, mutluluğu ve psikolojik olarak sağlıklı olmaları için çaba sarf ediyoruz. Annelerimizin eğitim ve refah düzeyinin toplumun zenginliğini ve geleceğini yansıttığının bilinciyle kadının toplumdaki saygınlığını korumak, onlara sosyal ve kültürel zenginlik katmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

SAMSUN’DA KADINA YÖNELİK EN ÇOK YATIRIM YAPAN BELEDİYEYİZ

Kadını her zaman ve zeminde, baş tacı eden bir medeniyetin mensubu olduklarını dile getiren Başkan Genç, “Canik Belediyesi olarak bizim, ilçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetlerimizde her zaman en önemli önceliğimiz eğitim ve anneler olmuştur. Biz şuna inanıyoruz; bir anneyi eğitmek, bir aileyi, bir toplumu, bir milleti eğitmek demektir. Toplumun en değerli varlıkları olan kadınların sosyalleşmeleri, toplumsal dinamiklere ayak uydurmaları ve kültürel zenginliklerini artırmaları için onlara özel hizmetler gerçekleştiriyoruz. İlçemizde annelerimize yönelik mahallelerimizde Aile Okulları ve Hanım Konakları inşa ediyoruz. Annelerimize yönelik onlarca kurs düzenliyoruz. Samsun’da kadına yönelik en çok hizmet üreten belediye olmanın gururunu yaşıyoruz.

ANNELER HAYATA IŞIK TUTAR

Başkan Genç, “Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayata ışık tutmaktadır. Bu anlamlı günün, annelik bilincinin gelişmesine ve annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunmasını diliyorum. Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün annelerimizin Anneler Günü`nü kutluyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 06/05/2016