Başkan Karaduman’dan Seçim Mesajı


Başkan Karaduman’dan Seçim Mesajı

AK Parti İL Başkanı Hakan Karaduman, "Öncelikle köyden mahalleye dönen özellikle 1 veya 2 sandığı olan mahallelerimizde başlattığımız çalışmalar 1 Kasım da bitecek. Teşkilat mensubu olarak, 16 yıldır iktidarda olan, 10,5 milyon üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan bir partinin bireyleri olarak yapmamız gereken şey oy veren, oy verecek olan herkese ulaşmak. Önümüzdeki 5-6 ay içerisinde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacak çalışma modeli içerisisinde olacağız" dedi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 77. İl Danışma Kurulu Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz,  Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Büyüykşehir Belediyesi Başkanvekili Tutan Çakır,  belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partililerin katıldığı toplantıya ilgi oldukça büyüktü.

VİDEO ALKIŞ ALDI

Toplantının AK Parti İl Başkanlığtı Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından hazırlanan ve 24 Mart'ta gerçekleşen kongrenin ardından milletvekilleri, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve teşkilatların çalışmalarının yer aldığı video gösterimi büyük ilgi gördü.

İŞTE BÜYÜK TÜRKİYE

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Kongremizin gerçekleştiği 24 Mart'tan ititbaren bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların bir kısmını birlikte seyrettik. Hazırlayan arkadaşlarımızın emeğine sağlık. 77. Danışma Kurulu Toplantımızın ilimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Ordu'da meydana gelen sel felaketinde büyüyk maddi kayıp yaşandı ve 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diiyorum.  Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız hemen bölgeye intikallerinde devletimizin güçlü sosyal devlet olma anlayışıyla tüm maddi hasarların devletimiz tarafından karşılanacağını açıkladılar.  İşte büyük Türkiye ve güçlü hükümetin gereğidir bu.  Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlar kurulumuza teşekkür ediyorum" dedi. 

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Samsun temaslarını da değerlendiren Başkan Karaduman, "Sayın bakanımız cuma günü akşam saatlerinde Samsun'a geldi. Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz toplantılarda  Samsun'un kentsel dönüşüm ve diğer sorunları enine boyuna konuşuldu. Tüm belediye başkanlarımız toplantılarda hzırdı. Bakan beye sorunlar iletildi. Bakanımız Samsun'da yardımcıları ve genel müdürleri ile toplantıya katıldı. Sorunları konuştuk. Anında sorunların çözümü için hızlıca adım atıldı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm bakanlarımızın ülkemizin sorunlarını en kısa sürede en etkili şekilde çözeceklerine inancım çok fazla. Yeni sistemin sorunların çözümü noktasında çok hızlı, çok etkili ve  çok verimli olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

STRATEJİMİZİ BELİRLİYORUZ

Seçimler konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Karaduman şunları söyledi: "Bir seçim bitiyor diğerine hemen başlıyoruz. İl yönetim kurulumuz ve ilçelerimiz kendi yönetim kurullları toplantılarında seçim sonuçlarının değerlendirmelerini yapıyoruz. Milletvekillerimiz sonuçları kendileri açısından değerlendiriyorlar.  Yapılacak çalışmalarda bizim için bu değerlendirmeler önem arz ediyor. Belediye başkanlarımız belediye meclis üyelerimizle kendi bölgelerinde seçimde aldığımız oy oranlarına göre değerlendirmemizi yaparak belki eksik bıraktığımız hizmet etmediğimiz ziyaret etmediğimiz alanların tespitini sonuçlara göre değerlendirip önümüzdeki sürecin stratejisini buna göre belirleyerek yol alacağımız haritayı önümüze koyarak çalışmalara başlayacağız." 

1 KASIM'DA BİTECEK

"Sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak üzere yola çıkmıştık.  Ancak erken seçim oldu. Belki gitmediğimiz yer olmuş olabilir. Ancak yerel seçim çalışmalarına bugünden itibaren başladığımız için böyle bir eksikliğide kabul etmemiz mümkün değil. Önümüzdeki 5-6 ay içerisinde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacak çalışma modeli içerisisinde olacağız.  Sandık esaslı çalışma yöntemlerini teşkilat olarak bizler yöneteceğiz. Sıkı irtibatlarla koordinasyonla tüm seçmen listesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını tespit çalışması yapacağız. Öncelikle köyden mahalleye dönen uzaklardaki özellikle 1 veya 2 sandığı olan mahallelerimizde çalışamaları başlattık. İlçe başkanlarımız bizimde sıkı kontrolümüz ve sıkı takibimizle 1 Kasım'a kadar 1 veya 2 sandığı olan mahallelerimizdeki çalışmaları bitirecekler."

NİHAİ HEDEFİMİZ BELLİ 

"Bu çalışma esnasında da diğer mahallelerimizde de çalışmalar devam edecek. Teşkilat olarak bizim nihai hedefimiz görevimiz bu arkadaşlar. Teşkilat mensubu olarak 16 yıldır iktidarda olan, 10,5 milyon üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan bir partinin bireyleri olarak yapmamız gereken oy veren oy verecek olan herkese ulaşmak. Dolayısıyla tüm ilimizde çalışamalarımızı yerel seçimlere kadar böyle yürüteceğiz. Bu seçim için herkesten üstün gayret bekliyoruz. İl başkanı olarak ilk önce benden. Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz'ın, 'Herkes elinden geleni yapar, elinden gelenin daha fazlasını yapmak gerekir' sözünü buradan tekrarlıyorum. Yerel seçime kadar gönlünü AK Parti'ye veren her vatandaşımızdan biraz daha elinden gelenin fazlasını yapmasını istiyoruz."

UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

"Önümüzde büyük kongremiz var. İnşallah büyük katılımla beraber Samsun'u temsil edeceğiz. Genel başkan yardımcımız var. Tekrar devam etmesi için tüm kalbimizle destekliyoruz. Bu zamana kadar genel başkan yardımcımız bizi en üst düzeyde temsil etti. Her türlü sorunumuzda sıkıntımızda talebimizde yanımızda oldu. Tüm milletvekillerimizle birlikte genel başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde istişare halinde kararlar alarak Samsun'a hizmet etmeye çalışıyoruz."

Programın son bölümünde tüm ilçe teşkilatlarına belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları nezdinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verildi.


Yayın Tarihi: 11/08/2018