Başkan Karaduman: "Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti"


Başkan Karaduman: "Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti"

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, İl Gençlik Kolları 5. Dönem 1. İl Danışma Meclis Toplantısı'nda gençlere ve tüm teşkilata mesajı yolladı. Karaduman, "Şimdi Samsun için kolları sıvama vakti" dedi

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları 5. Dönem 1. İl Danışma Meclis Toplantısı büyük bir coşkuyla yapıldı. Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Dilara Tabak, AK Parti MKYK Üyesi Coşkun Keklik, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe gençlik kolları ve yönetimleri ile mahalle başkanları katıldı.

2004-2006 yılları arasında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan İl Başkanı Hakan Karaduman, yaptığı konuşmada,  "Bu toplantı benim çok farklı duygular içerisinde olmamı sağladı. Uzun yıllar önce İl gençlik kolları başkanlığı görevinde bulundum. Partimizizn Samsun teşkilatının 2. İl gençlik kolları başkanı olarak görev yaptım. Şu an çok duyguluyum. AK Parti kuruluşundan bugüne kadar gençlere çok önem veren bir parti. Gençler bizim şahlanışımız, yükselişimiz ve geleceğimiz. Gençlerimiz her fırsatta kendilerini geliştirerek vakitlerini değerlendirmelidir. Sizlere güveniyoruz. Gençlerimize ve tüm teşkilatımıza şu mesajı vererek konuşmamı bitiriyorum. Şimdi Samsun için kolları sıvama vakti. Toplantımız hayırlara vesile olur inşaallah" dedi.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ise, “Öncelikle 5. Dönem 1. İl Danışma Meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Göreve geldiğimiz 8 Nisan'dan bugüne kadar olan yaklaşık 7 aylık süreçte içinde ülke tarihimiz açısından hayati öneme sahip 24 Haziran seçimlerini ve partimizin 6. Olağan Kongresini de barındıran yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktık. Özellikle 24 Haziran seçimleri bizlerin ilk seçim tecrübesiydi ve hamd olsun ki bu sınavı alnımızın akıyla verdik. Bu vesile ile seçim dönemi gece gündüz demeden bu kutlu davaya hizmet eden tüm genç kardeşlerime buradan bir kere daha şükranlarımı iletiyorum.

24 Haziran seçimlerini geride bırakır bırakmaz seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerimizi yaptık ve eksik gördüğümüz noktaları tamamlamaya gayret gösterdik. Hamd olsun ki il Yönetimi olarak bir dönemde hem genel seçim hem yerel seçim hem de kongre havasını teneffüs etmek bizlere nasip oldu. Şimdi ak gençlik Samsun olarak yerel seçim için hazır olduğumuzu buradan dile getirmek istiyorum. Geçirdiğimiz bu yoğun süreçte sosyal faaliyetlerimize de ara vermedik, ayrıca Samsun’un birçok Genç STK’sını ziyaret ederek birlik beraberliğimizi pekiştirdik ve daha birçok program da gerçekleştirdik. Bu programların bir kısmını da birazdan sunacağımız faaliyet raporu görselinde göreceksiniz. Ben bu sunuma geçmeden önce biraz da meselenin esasına değinmek istiyorum" diye konuştu.    


Yayın Tarihi: 04/11/2018

Diğer Resimler

Başkan Karaduman: "Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti"
Başkan Karaduman: "Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti"
Başkan Karaduman: "Samsun İçin Kolları Sıvama Vakti"