Tüm Saldırılar Boşa Çıktı, Bu da Çıkacak


Tüm Saldırılar Boşa Çıktı, Bu da Çıkacak

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti’nin kuruluşunun 17. senesi dolayısıyla bir mesajı yayınladı. Gündoğdu mesajında “AK Parti milletten aldığı gücü ve yetkiyi yine milletimiz için kullandı.” dedi.

Gündoğdu, yazılı açıklamasında “AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana kişisel hak ve özgürlüklerin, büyümenin ve istikrarın teminatı olmuştur. Girdiği her seçimde milletimizin takdiri ile birinci parti çıkmış, milletten aldığı yetkiyi ve gücü yine milletimiz için kullanmıştır.” İfadelerini kullandı.

Milletimiz Operasyonlar Bertaraf Etti

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Demokratikleşme ve özgürleşme alanında büyük reformlar gerçekleştiren Partimiz devlet ile milleti mecz etmiş, iktidarı millete hizmet etmenin aracı olarak görmüştür. Bu 17 yılık süre içinde Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında Türkiye’nin önünü kesmek ve büyümesini durdurmak istediler. Parti kapatma davaları, e-muhtıralar, askeri ve sivil darbe kalkışmaları ve ekonomik operasyonlara karşı mücadele verdik. Her defasında da milletimizin desteği ve dik duruşu ile karanlık oyunları bertaraf ettik. Bugün de aynı oyunları sahnelemeye çalışıyorlar. Çanakkale’de, Gezi’de ve 15 Temmuz’da cebren diz döktüremedikleri devletimizi, ekonomik manipülasyonlarla boyunduruk altına almak istiyorlar. Ama yine aziz milletimiz, devletinin ve liderimizin yanında durarak hainlere fırsat vermiyor, vermeyecek de! Bu vesile ile AK Partimizin kuruluşunun 17. Senesinin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, kuruluşundan bu güne AK Parti çatısı altında davaya hizmet eden herkese ve milletvekillerimize, tüm İl, İlçe ve belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, mahalle temsilcilerimize ve tüm parti üyelerimize verdikleri emeklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 12/08/2018