Başkan Göksel; “Yakakent’e Can Verdik”


Başkan Göksel; “Yakakent’e Can Verdik”

AK Parti samsun İl Başkanlığı, Ramazan Ayı iftar programları kapsamında, önceki gün Yakakent İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti samsun İl Başkanlığı tarafından verilen İftar Yemeği programı, önceki gün Yakakent’te gerçekleştirildi. Yemek programına, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve yaklaşık bin 500 Yakakent’li katıldı.

ARTIK DENİZİMİZE KANALİZASYON AKMAYACAK

AK Parti Hükümetleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları neticesinde, Yakakent’in daha çok canlandığını ve yaz aylarının vazgeçilmez turizm bölgelerinden biri haline geldiğini söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Ramazan ayının feyzi ve bereketini siz Yakakent’li hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini, bu iftar sofraları yansıtmaktadır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Yakakent’in, AK Parti hükümetleri öncesinde, birçok sorunu vardı. AK Parti hükümetleri sonrasında, bu güzel turistik ilçemize, birçok hizmet geldi, yatırımlar yapıldı ve Yakakent kendi kimliğine kavuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemizde hayata geçirilen spor tesisleri gençlerimizi ve çocuklarımızın bedensel ve zihinsel direncini arttırmakta, spor alışkanlıklarını güçlendirmektedir. Bunun yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yaptığı çalışmalar var. İlçemizde artık denize kanalizasyon akmayacak. Yakakentimize ve her mahallesine hizmet götürüyoruz. İlçemizin marka değerini daha da arttıran bir sahil kordonu yapıldı. Ayrıca ilçemiz güzel bir meydana kavuştu ve bizler de bu güzel meydanda bin 500 kişiyle iftar programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kısacası Yakakent’e, tüm unsurlarımızla can verdik, hayat verdik ve ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Hizmetlerin hemşerilerimizle buluşturulmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 13/06/2016