Başkan Doğan’dan Çarşamba Rahvan At Yarışlarına Davet


Başkan Doğan’dan Çarşamba Rahvan At Yarışlarına Davet

Çarşamba Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Çarşamba Rahvan At Yarışları 28 Temmuz 2019 Pazar günü saat:11.00’da Yeşilırmak Doğal Yaşam Park’ında gerçekleşecek.

Çarşamba Belediyesi’nin öncülüğünde, Türkiye Jokey Kulübü, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından 100 yarış atının katılacağı Çarşamba Rahvan At Yarışları bu yıl da nefes kesecek. 11 gruptan oluşan Çarşamba Rahvan At Yarışlarında, Türkiye’de grubunda şampiyonluk yaşayan atlarda mücadele edecek

Geleneksel ata sporlarını yaşatmak istediklerini vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “At sporu ve at sevgisi bizlere atamızdan yadigar. Desteklemek ve yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak bizim görevimiz. Tüm bu gayretlerle ata sporlarımızdan olan binicilik yeniden canlanmıştır. 28 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de yapılacak olan Çarşamba Belediyesi Gelenekse Rahvan At Yarışlarımıza tüm halkımızı davet eder, katılacak olan yarışçılara başarılar dilerim ”dedi.


Yayın Tarihi: 24/07/2019