Başkan Demirtaş’ın İlyasköy SKM’sine Coşkulu Açılış


Başkan Demirtaş’ın İlyasköy SKM’sine Coşkulu Açılış

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 31 Mart seçimlerinden önce ilk merkez seçim ofisi açılışı İlyasköy’de yaptı.Miting havasında gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu açılışta “Yaptıklarımız; yapacaklarımızın teminatıdır” mesajı verildi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarına dur durak bilmeden sürdüren İlkadım Belediye Başkanı ve Adayı Necattin Demirtaş, ilk merkez seçim ofisi açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Açılışta İYİ Parti İl ve İlçe başkanları ve yöneticileri ile meclis üyesi adaylarının katıldığı yoğun bir kalabalık yer aldı.

İlyasköy Mahallesi Gebililer Dernek binası önünde, gençler tarafından yakılan meşalelerin arasından geçerek vatandaşları selamlayan Başkan Demirtaş,” Bugün, yeniden doğan bir umud için büyük bir adım attık. Seçim Koordinasyon Merkezimizin coşkulu açılışını gerçekleştirdik ve ardından bu coşkuyu, bu heyecanı şehrin kalbinde hissettik. Gördüğümüz kalabalık, sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir geleceğe olan inancın ve birliğin bir göstergesi. Bu yerel seçimlerde bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün bizim için önemli bir gün. Buraya gelerek bizlere moral verdiniz. Kısa bir süre içinde başarılı çalışmalara imza atttık. Biz birlikte bu işi başaracağız. Kazandığımız zaman ilçemiz daha iyi projeler ile hak ettiği konuma gelecek. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dualar eşiliğinde seçim ofisinin açılışı yapıldı.


Yayın Tarihi: 01/03/2024 - 17:05