Başkan Aşkın Tören’den Ramazan Bayramı Mesajı


Başkan Aşkın Tören’den Ramazan Bayramı Mesajı

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının pekiştiği, sevinçlerin paylaşıldığı mukaddes zamanlar olduğunu belirten Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir tarafta Paylaşma ve bereket iklimi bir Ramazan'ı Şerif-i daha uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan ramazanın manevi iklimini en güzel şekilde teneffüs etmek için bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, paylaşmayı ve yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. 

Geçtiğimiz aylarda ülkece çok büyük sınavlardan geçtik. Milletçe yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle bir tarafımız yaralı ve buruk. Kalbimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizde.

Bu mübarek günlerde özellikle depremzedelerimizi yalnız bırakmadık. Asrın felaketinin yaralarını devlet-millet el ele, omuz omuza vererek asrın dayanışmasıyla sarmaya devam ediyoruz.

Kardeş şehirlerimiz Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde kurduğumuz Altınordu’muzun kardeşlik ve gönül sofralarında Ramazan boyunca her gün binlerce kardeşimizi ağırladık. Yine ‘paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu’muzda Ramazan coşkusunu ev ev kapı kapı şehrimize yaymanın, her gönle yaşatmanın gayretinde olduk.

Şimdi; şükretme, sevincimizi, neşemizi, huzurumuzu birbirimizle paylaşma zamanı. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirme, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenileme zamanı.

Kardeşliğimizi büyütelim sevinç ve coşkumuzu paylaşarak çoğaltalım. Gönül ve hayır dua almayı ihmal etmeyelim ki, bayram, bayram ola. Bayramınız mübarek, gönülleriniz şen, umutlarınız diri, geleceğiniz aydınlık olsun.

Ramazan Bayramı'mızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu Mübarek Bayramın hemşehrilerimiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”


Yayın Tarihi: 20/04/2023 - 19:07