İmren Nilay Tüfekci: ‘’Asarcık İyi Olacak’’


İmren Nilay Tüfekci: ‘’Asarcık İyi Olacak’’

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim kampanyası kapsamında, Asarcık İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Ardından esnaf ziyareti yaparak vatandaşla bir araya geldi.

‘’ASARCIK’I UNUTANLAR DERSİNİ ALACAK’’

Asarcık İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tüfekci, Asarcık’a hizmet borçlarının olduğunu söyleyerek, ‘’Bugün kıymetli İlçe Başkanım Bayram Oytun ve değerli başkan adayımız Barış Oypan ile birlikte ilçemizde çalışmalarda bulunduk. Asarcık nüfus ve gelişmişlik bakımından diğer ilçelerimizden hatırı sayılır biçimde geride bırakılmış durumda. İlçemizde başlıca geçim kaynağı hayvan besiciliği iken, bununla ilgili en ufak adım atmayan yöneticiler neyi bekliyor merak ediyoruz. Samsun son 15 yılda 20 binden fazla dışarıya göç vermiş bir şehir. Bunun ana sebeplerinden biri de ilçelerimizdeki yatırım ve istihdam alanlarının yetersizliğidir. Söz verdiğimiz gibi göreve gelir gelmez her ilçemize gerekli yatırımları yaparak, sadece merkez ilçelerimizi değil tüm Samsun’u birlikte ayağa kaldıracağız’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

''BU İLGİNİN KARŞILIĞINI 1 NİSAN’DA TÜM TÜRKİYE GÖRECEK''

 Açılışın ardından seçim kampanyası dahilinde ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Tüfekci, sahadaki durumun sandığa yansıyacağının altını çizerek açıklamalarına şu şekilde devam etti, ‘’Tüm Samsun görüyor ki İYİ Parti 17 ilçede de gümbür gümbür geliyor. Büyükşehir de dahil olmak üzere 17 ilçemizle birlikte bu seçime İYİ Parti damga vuracak. Nereye gidersem gideyim beni bağrına basan, evlerini, dükkanlarını açıp, çay çorba ikram eden kıymetli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ilginin karşılığını Samsun’dan tüm Türkiye’ye 1 Nisan sabahında göstereceğiz. Halkımız bize inanmalarının karşılığını da, 23 yıldır hak edip alamadığı hizmeti de fazlasıyla alacak’’ diye konuştu.


Yayın Tarihi: 17/02/2024 - 17:25