Başkan Aksu’dan Çalışanlara İftar


Başkan Aksu’dan Çalışanlara İftar

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediyenin değişik birimlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarına iftar yemeği verdi. Belediye Plajında yapılan iftar programına, başkan yardımcıları, müdürler ve personel katıldı.

Başkan Kerim Aksu, her zaman bir araya gelemediklerini, Ramazan Ayının bir fırsat olduğunu belirterek; “Sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yarın akşamda diğer birimlerde çalışan arkadaşlarla beraber olacağız. Geldiğiniz için, belediyemize sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz, birbirimizin açığını kapatacağız. Hepimizin gözbebeği, önceliği Giresun ve Giresun Belediyesi’dir.  Giresun sınırlarında Giresun Belediyesinden büyük bir kurum daha yok. Bizde sizlerle ilgili her şeyi elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. 9,5 ay sonra bir seçim daha yaşayacağız. 15 gün sonra ülkemizin geleceğini etkileyecek bir seçim yaşayacağız. Çocuklarımız demokrasi ile mi yönetilecek, yoksa tek adam tarafından mı? Bu kadar önemli bir seçime gidiyoruz. Burada değişik siyasi parti görüşleri olanlar olabilir, ülkemizin geleceğine ve çocuklarınızın geleceğine oy verin. Hatırlayın geçen yemekte söz vermiştik promosyon ödemeleri kısa sürede yapılacak. Güçlü olursak daha iyi işler yapabiliriz. Bize biraz destek verin bir de iktidardaki Belediye Başkanını görün. Hiçbir işçimize asgari ücret ödemedim. Zor koşullarda hep fazla vermeye çalıştım. İnşallah iktidar olacağız o zaman sizlere daha fazla imkân sağlayabiliriz. Çok daha mutlu çok daha huzurlu olacağız. Ülkemiz rahatlayacak. Herkese iyi iftarlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı tarafından verilen iftar yemeğine, CHP İl Başkanı Fikri Bilge, milletvekili adayı Necati Tığlı, meclis üyeleri de katılarak, belediye çalışanları ile beraber oldular.


Yayın Tarihi: 06/06/2018