Bafra, Dünya Lideri İçin Koşacak


Bafra, Dünya Lideri İçin Koşacak

“Bafra, Dünya Lideri İçin Koşuyor” temalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Yol Koşusu başvuruları başladı. Başvurular 15 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek.

Ortaokullar arası kategorisinde kızlar 1000, Erkekler ise 1200 metrede yarışacak. Değişik yaş kategorilerinde ki halk koşusu ise 3.000 metre olarak koşulacak. Yarışmalar 21 Nisan 2018 tarihinde yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Atletizm sporun ana branşları arasında yer almaktadır. Spor, aynı zamanda sağlıklı yaşam içinde çok önemlidir. Bafra Belediyesi, Kaymakamlığımız, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Ortaokulumuz bu anlamda önemli bir faaliyeti hayata geçirmektedir. Bu kapsamda ‘Bafra Dünya Lideri İçin Koşuyor’ temalı “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. yol koşusu” düzenledik. Müracaatlar başladı. 15 Nisan akşamına kadar devam edecek. Yarışmalar 21 Nisan tarihinde yapılacaktır. Bu anlamlı ve büyük organizasyon için çalışmalar yoğun bir tempoda devam ediyor. 1.000 ve 1.200 metre yarışmalarında Ortaokul öğrencilerimiz ile halk koşusunda ise tüm halkımızı bu etkinliğimize katılmaya davet ediyorum. Müracaatlar Bafra Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğümüze yapılmaktadır. Ben halkımızın bu atletizm etkinliğine çok yoğun bir katılım yapacağına ve ilgi göstereceğine inanıyorum. Etkinliğimize Bafra dışından da insanlarımız ve öğrencilerimiz başvurarak katılabilir. Cumhurbaşkanımız ve dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan spora ve sporculara her zaman büyük önem vermiş destek olmuş ve tesisler yaptırmıştır. İlçemizde de bu anlamda 5 adet önemli spor tesisi hizmete girmiştir. Biz de bu öneme layık olacağız“ dedi.


Yayın Tarihi: 09/04/2018