Ayvacık Belediyesi İşçi Personeline Zam Müjdesi


Ayvacık Belediyesi İşçi Personeline Zam Müjdesi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Yeni yılın gelmesi ile birlikte belediye bünyesinde çalışan işçi personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla ortalama % 15 oranında maaşlarına zam yaptı.

Belediye Başkanı Mustafa Belur’un Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat ile birlikte personelleri ile yaptığı toplantıda, personeli mağdur etmemek için Toplu İş Sözleşmesi yasasına uygun olarak hazırlattığı ve işçilerin emeğinin karşılığı olan protokolü imzaladığını belirtti.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Belediyemizin her noktasında görev yapan yol arkadaşlarımın daha iyi imkânlarla hayat sürmeleri ve çalışma şevklerinin, azim ve gayretlerinin daha da artması için hazırladığımız maaş artışı sözleşmelerini imzaladık. 2018 yılının başında hükümetimizin işçilerimize verdiği asgari ücret zammına ek, belediyemiz işçi personeline ortalama %15 oranında bir zam da biz yaptık.  2018 yılını işçi personelimizin daha mutlu geçirmesini ve mutluluklarını bu şekilde paylaşmayı arzu ettik. Bu artışın kazançlarına, sofralarına bereketli olmasını Cenab-ı Hak’tan dua ediyorum, ailelerine ve kendilerine huzur ve refah getirmesini diliyor her birine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.


Yayın Tarihi: 13/01/2018