Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Muhtarları Misafir Etti


Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Muhtarları Misafir Etti

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe mahalle Muhtarlarını Belediyede misafir etti.

Başkan Mustafa Belur “ Bugün anlamlı ve çok özel bir gün. Büyük bir özveri ile görevlerini icra eden muhtarlarımızın günü ve bu vesileyle tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Muhtarlar bulundukları mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile ilişkilerini yürütmek, mahalleleri ile ilgili konularda görüş bildirmenin yanı sıra bulundukları bölgenin en önemli kanaat önderleridir. Muhtarlarımızın her zaman görüşlerine değer veriyoruz. Biliyorum ki tüm mahalle muhtarlarımız bir gayret içerisinde mahallelerine, ilçemize hizmet için çırpınıyorlar. Gerek belediyemizle gerek kaymakamlığımızla gerekse büyükşehir Belediyemizle hep istişare halindeler. Hep birlikte ortak paydamız olan İlçemizi saklı cennetimizi konforlu kaliteli bir şehir haline getirmek için seferber halindeyiz. Belki eksiklerimiz var hiç bir şey dörtdörtlük değil ama eskiye dönüp baktığımızda gözle görülür büyük bir farklılık göze çarpıyor. Buda Kaymakamlığımız, İlçe Jandarma komutanlığımız, Emniyet Amirliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz, Kamu kurum ve kuruluşlarımız, muhtarlarımız sayesindedir. Biz bir ekibiz ve çözüm ortağı olarak hepimiz bir aradayız. Şehrimize, İlçemize, mahallelerimize kaliteli konfor katmak için çabalıyoruz. Hedefimiz bu yönde Allah hedefimizi hayır etsin. Hepimizin ortak amacı ve gayreti daha mükemmel bir Ayvacık’ı birlikte inşa  etmek“ dedi.”

Ziyaret sonrası anı olarak kalması adına hep beraber fotoğraf çekildikten sonra Muhtarlar memnuniyetlerini dile getirerek belediyeden ayrıldılar.

 

 


Yayın Tarihi: 18/10/2018