Atakum'u Atakumlulara Kazandıracağız


Atakum'u Atakumlulara Kazandıracağız

Belediye Başkanlığı döneminde Atakum'a kazandırdıkları Yalı Kafe'nin Atakumluların elinden alındığına dikkat çeken İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "Yeni Yalı Kafe'nin yerini belirledik. Sahilde ailelerin vakit geçirebileceği sosyal tesisimizi Atakumluların hizmetine sunacağız" dedi.

YENİ YALI KAFENİN YERİ HAZIR
2004-2009 yılları arasında Atakum Belediye Başkanlığı yapan Mimar Adem Bektaş, o dönem ilçeye kazandırdığı Yalı Kafe alanının yıllarca Atakumluların nefes aldığı ekonomik bir tesis olarak hizmet verdiğine dikkat çekerken, "Yalı Kafe Atakum'un belki de en önemli tesisiydi. Yıllarca Atakumluların sahil ile ekonomik bir şekilde buluşmasını sağladı. Göreve gelir gelmez Atakumluları yeniden sahil ile buluşturacağız. Yeni Yalı Kafemizin yeri hazır. Atakumlu hemşehrilerimle bu müjdeyi de paylaşmış olayım" ifadelerini kullandı.

ATAKUM'A SAHİP ÇIKALIM
Belediye tesislerinin maddi kar amacı gütmeden, halka hizmeti en büyük kar olarak görmeleri gerektiğini ifade eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "Atakumluları gerçek sosyal belediyecilikle buluşturacağız. Hemşehrilerimiz bizi iyi tanır. Geçmişte yaptıklarımızı, yapacaklarımızın teminatı olarak görüyoruz. hemşehrilerimiz de sağolsun bizleri bağrına basıyor. Bizim Atakum'dan başka gidecek bir yerimiz yok. Bu anlamda Atakum'a hep beraber sahip çıkmalı ve ilçemizi hak ettiği yönetim anlayışıyla buluşturmalıyız" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 28/02/2024 - 18:10