Atakum’da Gönül Belediyeciliği; “Vatandaş-Belediye İşbirliği”


Atakum’da Gönül Belediyeciliği; “Vatandaş-Belediye İşbirliği”

Mahalle Buluşmalarıyla ilçe halkının fikir, talep ve önerilerini dinlemeye devam eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Kamalı Mahalle Buluşmasında, “Çalışmalarımıza vatandaşlarımızın fikir, talep ve önerileriyle yön veriyoruz” dedi.

Düzenledikleri Mahalle Buluşmalarında Atakumlularla bir araya gelerek vatandaşların fikir, talep ve önerilerini dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hemşerilerimizin her sıkıntısını kendi derdimiz olarak görüyor, taleplerini hızla çözüme kavuşturmak için çabalıyoruz. Bu anlamda her fırsatta Atakumlu hemşerilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunmaya özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirilen Mahalle Buluşmalarıyla Atakumluların fikir, talep ve önerilerini dinliyor. Gönül belediyeciliği yaptıklarını ifade eden Başkan İshak Taşçı, “Hemşerilerimizin istekleri bizim için her şeyden önemli. Bütünşehir yasasıyla birlikte köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 28 yerleşim alanında, göreve gelir gelmez başlattığımız çalışmalarla alt yapıyı iyileştirdik, üst yapıyı ise gerçekleştirdiğimiz kilitli taş parke uygulamalarıyla daha modern daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Kamalı Mahallemizde köy statüsünden mahalle statüsüne geçen diğer 27 mahallemizde olduğu gibi, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Her geçen gün daha da yaşanılabilir bir Atakum için gerçekleştirdiğimiz çalışmalara fikirleriyle ve destekleriyle katkı sağlayan Atakumlu hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kamalı Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaların mahalle sakinlerinin yaşamını kolaylaştırdığını ifade eden Kamalı Mahalle Muhtarı Ramazan Elkit, “Atakum Belediyesi tarafından 4,5 yıldır gerçekleştirilen çalışmalarla mahallemiz daha da yaşanılabilir bir hale geldi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ‘Örnek Köy’ projesi kapsamındaki 9 mahalleden biri olan mahallemizde gerçekleştirilen altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla çamurlu yollardan kurtulan mahallemiz, yol ve kaldırımlarıyla modern bir görünüme kavuştu. Bugüne kadar kendisine ilettiğimiz her talebimize karşı duyarlı davranan başta Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı olmak üzere Kamalı Mahallemizde emeği geçen tüm Atakum Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 09/10/2018