Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Bayram Mesajı


Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Bayram Mesajı

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Mustafa Belur “ Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan Rahmet, bereket  ve mağfiret ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak ederek, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır.

Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Devletimiz ve milletimizin yükselmesi, yücelmesi, güçlenip kuvvetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza bağlıdır. Milletimizin zaferleri ve kültürlerinin temelinde, birlik ve beraberlik ruhu yatmaktadır. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyelim. Bu vesileyle bir kez daha ülkemizde yaşanan terör saldırılarını şiddetle kınıyor akan kan ve gözyaşının son bulmasını ve tüm İslam alemin de daha mutlu bayramlar yaşanmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle  tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 23/06/2017