Atakum’a Turizm Durağı, Seyir Terası


Atakum’a Turizm Durağı, Seyir Terası

Atakum Seyir Terası projesinin tamamlanarak açılış aşamasına geldiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Seyir Terası, mimarisi, çevre düzenlemeleri ve eşsiz manzarasıyla inanıyorum ki kısa sürede bölgenin önemli turizm duraklarından birisi haline gelecektir” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın 55’te 55 proje sözü içerisinde yer alan ve yapımı tamamlanmak üzere olan Atakum Seyir Terası’nda son hazırlıklar tamamlanıyor. Atakum İlçesini, kente hakim bir noktadan izlemek ve yeşil ile mavinin kucaklaşmasına şahitlik etmek isteyenlerin heyecanla beklediği projede sona gelindiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, açılış için gün saydıklarını belirtti.

Samsun’un en değerli mekanlarından birisini, Atakum Belediyesi imzasıyla vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Seyir Terasının, kısa sürede bölgenin önemli turizm noktalarından birisi haline geleceğini belirtti. Başkan Taşçı, “İlçenin en hakim noktasında yapımını tamamladığımız ve kısa süre sonra açılışını gerçekleştireceğimiz Atakum Seyir Terası, bizim önem verdiğimiz projelerimizden birisidir. Yeni çevre yolunun hemen kenarında, Atakum’un doğal güzelliklerini seyretme imkanı sunan Seyir Terası için uzun süren analiz çalışmaları ve başarılı bir inşa dönemi geçirdik. Genel anlamda birkaç ufak eksiğin tamamlanmasından sonra, gerçekleştireceğimiz açılışın ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Samsun’un yöresel lezzetlerinin sunulacağı Atakum Seyir Terası, mimarisi, çevre düzenlemeleri ve eşsiz manzarasıyla inanıyorum ki kısa sürede bölgenin önemli turizm duraklarından birisi haline gelecektir” dedi.


Yayın Tarihi: 09/07/2017