Ak Parti Atakum Teşkilatı Tam Kadro Seçime Hazır


Ak Parti Atakum Teşkilatı Tam Kadro Seçime Hazır

Atakum Ak Parti düzenldiği kahvaltı ile 24 Hziran sçimlrine start verdi.  Yoğun katılımın olduğu program ilçe binası önünde yapıldı. Tüm tşkilatın hazır bulunduğu kahvaltıya yoğun ilgi vardı.Ak Parti Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yaklaşık dörtyüz kişinin katıldığı kahvaltı programında  Sağlik Bakani Dr. Ahmet Demircan konuşmasında, milletin cumhur başkanlığı hükümet sistemini oylayarak bu sistemi benimsediğini ancak, 24 Haziran seçiminin ise milletin kabul ettiği bu sitemin uygulaması olacağını, bu sebeple diğer bütün seçimlerden daha önemli olduğu belirterek, milletin önüne iki sandık konulacağını, biri ile cumhurbaşkanının seçileceğini, diğeri ile de millet vekillerinin seçileceğini, Cumhurbaşkanının güçlü olması ve icraatlarını hayata geçirmesi için Ak Partinin meclistede güçlü olması gerektiğine vurgu yaparak oy kullanırken buna dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Atakum da 250 yataklı devlet hastanesi müjdesi veren sağlık bakanı bu yıl içerisinde hastanenin temelinin atılacağını belirterek buraya gelen yoğun katılımdan Atakum teşkilatının seçime hazır olduğunu gördüğünü bundan nemnuniyet duyduğunu ifade etti.

İl Başkanı Av Hakan Karaduman yaptığı konuşmada teşkilatın önemi üzerinde durarark mahalle başkanlarının teşkilatlarda çok önemli olduğunu ifade etti. Mahalle başkanları sahada yükü çeken en çok iş yükünü sırtlayanlardır. Dünya coğrafyasında mazlumların tek umudu haline gelmiş olan ülkemiz güçlendikçe bu coğrafyada yasayan halklarında umutları yeşeriyor ve daha güzel yarınlara olan umutları güçleniyor.  O nedenle bu seçim sadece Turkiye'nin değil mazlum coğrafyanın da merakla takip ettiği bir seçimdir. Bir seçim biter diğeri başlar diyen Ak Parti teşkilatları göreve her zaman hazır olduklarını bu güzel günde burada bizlere göstermişlerdir.

İlçe başkanı Av Haluk Köksoy 24 haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptıktan sonra, siyasi dehası ve öngörüsüyle son beş yılda üç darbe girişimini engelleyen, milletimizin önüne yeni hedefler koyarak bu milletimizi kıyama kaldıran Sayın. Cumhurbaşkanımızın  Samsun için öngöreceği liste başımızın tacıdır. Bizler teşkilatlar olarak dedikoduya mahal vermeden Sayın Cumhurbaşkanımızın taktir edeceği listeyi meclise göndereceğiz. 


Yayın Tarihi: 13/05/2018