Başkan Taşçı’ya AK Atakum’dan Ziyaret


Başkan Taşçı’ya AK Atakum’dan Ziyaret

“AK kadrolar, değişimin mimarı..”

AK Parti Atakum İlçe Yönetimi, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Başkan Taşçı, “Türkiye’de değişimin mimarı olan AK kadrolar, Atakum İlçesinde de aynı heyecan içerisinde değişim ve gelişim sürecini en iyi şekilde yönetiyor” dedi.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, ilçe yönetimiyle birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Başkan Taşçı’nın, AK Belediyecilik anlayışının en başarılı örneklerinden birisi olduğunu söyleyen Başkan Köksoy, “AK Parti Atakum Teşkilatı olarak, Başkan Taşçı’nın her zaman yanındayız, destekçisiyiz. AK Belediyecilik anlayışı ile ilçemiz değişiyor, gelişiyor” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı yönetiminin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “AK Parti’nin, Türkiye’de ortaya koyduğu değişim ve gelişim sürecini, Atakum İlçesinde de aynı heyecan içerisinde sürdürüyoruz. Bu anlamda her zaman yanımızda olan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. AK kadroların en büyük amacı, milletine hizmet etmektir. Bu amaçtan hareketle çalışan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy’a ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TAŞÇI, İYİ BİR ÖRNEK

Türkiye’de yerel yöneticiliğin, AK Parti ile birlikte değiştiğini söyleyen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, “Ülkemizde artık AK belediyecilik anlayışı var. Bu anlayış, halkıyla en iyi hizmeti buluşturan, kentine değer katan projeleri hayata geçiren ve vatandaşların sorunlarını çözüme ulaştıran bir anlayıştır. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu anlayışın, AK belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birisidir. Biz AK Parti Atakum Teşkilatı olarak başkanımızın yanındayız, destekçisiyiz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 03/01/2018